Изненади за Свети Валентин

Едни от най-хубавите подаръци за свети Валентин са оригиналните изненади. С малко въображение и усилие, този празник може да се превърне в истински разкош.

Ще ви предложим няколко атрактивни и елегантни идеи, с които може да изненадате своята половинка на св. Валентин.

1. Украса на стая – може да аранжирате някоя от стаите във вашият дом, като подредите множество малки свещи, а около тях листа от цветя (за предпочитане са червените рози). Препоръчваме ви и 2 стилни стъклени чаши с бутилка червено вино, които също може да украсите с червени ленти и аксесоари.

2. Песен – едва ли има човек, който не би останал очарован, ако неговата половинка му посвети специална песен, като подарък за Свети Валентин

3. Стих – ако все пак пеенето не ви се отдава, може да сътворите някой стих за своята любов, като за тази цел може да се използват и компютърни софтуери за съставяне на рими.

4. Кратка история с илюстрации – доста оригинален подарък за св. Валентин би била изработката на малка книжка с илюстрации, нещо като вълшебна приказка за вас и вашата половинка.

5. Кутия с късмети – може да украсите някоя кутия за бижута и в нея да поставите малки навити листчета със специални късмети, които да бъдат теглени всеки ден, за определен период от време.

Прикачени файлове