Подаръци за Свети Валентин

Свети Валентин е традиционен ден, в който влюбените изразяват любовта си един към друг, като си подаряват подаръци.

В най-честите случаи се залага на класиката и се подаряват цветя, бонбони и плюшени играчки. Ако искате вашият подарък за любимият човек да бъде различен и оригинален може да последвате някои от нашите съвети и идеи.

Подаръци за Свети Валентин

1. Тематични игри – В магазините се предлагат много игри с романтичен и еротичен подтекст, от които просто трябва да изберете подходящата.

2. Чаша с послание и снимка – можете да подарите на любимия си чаша с ваша снимка, или 2 чаши с вашите снимки и образи, които поставени една до друга да образуват и свързват даден текст или елемент.

3. Календар с ваши снимки – интересен календар от фотоколажи с ваши снимки може да бъде оригинален подарък за св. Валентин.

4. Талисмани за двама – във всеки бижутерен магазин можете да намерите интересни талисмани и аксесоари за двама, които винаги да носите с вас.

5. Парфюм – още една идея за стилен подарък за св. Валентин е приятното ухание на марков парфюм.

6. Романтично изживяване – един от най-вълнуващите и най-запомнящи се подаръци за свети Валентин е организиране на романтична почивка в някое приказно планинско градче или топъл и слънчев морски курорт.

7. Ръчно изработено бижу или аксесоар – уникален подарък! Мъжете могат да направят цвете от хартия или бижу от друг материал, а жените могат да ушият шапка, или да изработят нещо от глина.

Подаръци за жени:

1. Бижу – бижутата са подаръци, подходящи за всякакви празници и поводи. Едно прелестно кулие сърце или нежен пръстен биха били страхотни подаръци за Свети Валентин.

2. Огромен букет цветя – цветята са един от основните символи на любовта и женската красота. За предпочитане са червените рози за св. Валентин.

3. Романтично писмо в бутилка – един прекрасен подарък, който можете да си изработите и сами с малко въображение.

4. Музикална кутия – всяко момиче поне веднъж си е мечтало за този симпатичен и мил подарък, а когато той е поднесен и с любовно послание, се получава още по-оригинално.

5. Кутия за бижута – Всяка жена би се зарадвала на силна и добре аранжирана кутия за бижута за св. Валентин.

Подаръци за мъже:

1. Бельо – винаги е интересно и забавно, когато на мъжете се подарява някое закачливо и атрактивно бельо в червени или розови цветове.

2. Еротично бельо – едва ли има по-изкушаващ подарък за един мъж от една прекрасна изненада на неговата половинка, облечена с еротично бельо. За предпочитане са червените и черни цветове, които пасват идеално на празникасв. Валентин.

3. Гравиран комплект – ако искате вашият подарък за Свети Валентин да бъде наистина стилен, може да вземете специално гравирани клипс за вратовръзка и копчета за ръкавели.

Прикачени файлове