16 звездни двойки – любов за цял живот!

16 звездни двойки – любов за цял живот!

Здравите и продължителни бракове са рядко явление сред звездните двойки, но сред тях има и няколко, които, въпреки всички трудности на живота, вървят ръка за ръка в продължение на много години в отглеждането на децата и внуците си.

Тук в BGSTART.net ще ви покажем 16-те звездни семейства, за които любовта се оказва едно голямо ЗАВИНАГИ.

Адриано Челентано и Клаудия Мори

51 години заедно

Адриано Челентано и Клаудия Мори

Историята на тяхната страстна любов продължава половин век и не е охладняла до момента. „Те са заедно от толкова дълго време и все още се обичат един друг!“ – разказват с ентусиазъм техни близки приятели.

Кийт Ричардс и Пати Хансен

37 години заедно

16 звездни двойки - любов за цял живот Кийт Ричардс и Пати Хансен

За последните 37 години Кийт и Пати живеят в пълна хармония. Заедно те преживяват много трудности, но никога не спират да се подкрепят един друг. Хансен казва: „Кийт ме спаси. Неговата любов и загриженост ме заредиха с положителна енергия, което ме извади от тежката депресия“.

Майкъл Кейн и Шакира Бакиш

43 години заедно

16 звездни двойки - любов за цял живот Майкъл Кейн и Шакира Бакиш

Сър Майкъл Кейн вижда Шакира Бакиш за първи в реклама за кафе по телевизията. В онзи момент той бил толкова поразен от нейната красота, че буквално се втурнал да я търси. От тогава насам те са женени вече 42 години.

Ози Озбърн и Шарън Озбърн

37 години заедно

Ози Озбърн и Шарън Озбърн

Когато Ози бил уволнен от групата, Шарън тепърва започва кариерата си, но въпреки това между тях започва една истинска романтична връзка. След три години те са вече женени и имат три деца. Въпреки трудностите те не спират да вървят ръка за ръка. „Обичам я повече от самия живот“ – казва Ози.

Самюел Джаксън и Латаня Ричардсън

36 години заедно

Самюел Джаксън и Латаня Ричардсън

Техният брак е преминал през всевъзможни изпитания. „Когато имате тридесетгодишен брак, вие с пълно право можете да кажете: „Майната му на всичко“ – и да се измъкнете. Но също така можете да кажете: „Майната му на всичко, прости ми“ – казва Самюел.

Стинг и Труди Стайлър

34 години заедно

Стинг и Труди Стайлър

Те се срещат през далечната 1982 г. и от тогава насам са неразделни. Стинг: „Не мислех, че мога да огранича страстта си само към един човек. Несравнимо е чувството, когато има само един човек, който те обича и когото обичаш“.

Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест

32 години заедно

Джейми Лий Къртис и Кристофър Гест

Любов от пръв поглед – това са те. Когато Джейми Лий Къртис вижда снимката му в едно списание, тя споделя с приятеля си: „Аз ще се оженя за този човек“. Скоро след тяхната среща връзката им прераства в брак.

Кевин Бейкън и Кира Седжуик

28 години заедно

Кевин Бейкън и Кира Седжуик

Кевин дълго ухажва Кира, но в началото тя не е във възторг от него. Въпреки това той не се отказва от нея, а в резултат на това, актрисата му дава шанс, и съвсем скоро те са вече женени. Сега те имат две деца и 28 години щастлив брак зад гърба си.

Хю Лори и Джо Грийн

27 години заедно

Хю Лори и Джо Грийн

Хю Лори и Джо Грийн се опитват многократно да не се откажат един от друг – дори и за минута, въпреки трудните моменти в техния брак. „Джо и аз се допълваме перфектно. Наистина чувствам, че през годините сме станали по-близки един с друг“ – казва Лори.

Лиса Кудроу и Мишел Стърн

21 години заедно

Лиса Кудроу и Мишел Стърн

Те се срещат през 1987 г., но Лиса не го приема сериозно. Няколко години по-късно на снимачната площадка на поредицата „Приятели“ те отново се сблъскват и започват своята връзка, а скоро след това се състояла и тяхната сватбата. Двойката има син и 21-годишен щастлив семеен живот.

Сидни Крауфорт и Ранди Гербер

21 години заедно

Сидни Крауфорт и Ранди Гербер

Те се запознават през 1995 г. и само след три години Гербер прави предложение за брак на Крауфорт. За техния 17-годишен брак и двете им деца Сидни казва: „Това е първата връзка в живота ми, която започва с приятелство. Бих препоръчала този вариант. Няма да намерите по-стабилна основа за брак“.

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц – Junior

19 години заедно

Сара Мишел Гелар и Фреди Принц – Junior

Двойката се опитва да прекарва цялото си време заедно и не се появява често на публични места. „Ние искаме да предпазим от любопитните очи нашия нежен съюз – казва Фреди. Именно по този начин успяваме да съхраним нашите прекрасни отношения“.

Джим Белуши и Дженифър Слоун

18 години заедно

Джим Белуши и Дженифър Слоун

През 1998г. идва дългоочакваното семейно щастие на Белуши – той се жени за Дженифър Слоун и бракът им се оказва изключително силен. Те имат две деца. Джим Белуши казва: „Жена ми ме научи на най-важното нещо – как да обичам“.

Бен Стилър и Кристин Тейлър

17 години заедно

Бен Стилър и Кристин Тейлър

Те се срещат по време на парти и веднага разбират, че това е съдба. От тогава са изминали 17 години, през които заедно се снимат в редица филми и имат две деца. „Факт е, че аз съм един наивен романтик, който винаги е бил в очакване да дойде принцесата на бял кон. Нещо повече – винаги съм вярвал, че един ден ще я срещна“ – казва Бен Стилър.

Бийонсе и Jay-Z

14 години заедно

Бийонсе и Jay-Z

Те се срещат през 2002 г. и в продължение на дълго време крият аферата помежду си от обществеността. Тази двойка е необичайно сдържана в публичното говорене за личния си живот. Вероятно, това е рецептата за дълги и щастливи отношения – да не се позволява намесата на непознати.

Робърт Дауни – младши и Сюзън Левин

13 години заедно

Робърт Дауни – младши и Сюзън Левин

Те са изминали дълъг път към щастието, но все още са един до друг. Когато се срещат Сюзън е облекчение за Робърт. Заради това, той се отървава от всички зависимости. Дауни-младши: „Две седмици без съпруга? Това е твърде дълго“.

Прикачени файлове

Related Post